Banner
Fördelar

Det finns många fördelar med webbaserad bokföring. Här listas några av dem.

Var som helst

Eftersom bokföringen finns på internet behöver du inte fysisk tillgång till någon särskild bokföringsdator för att titta på bokföringen. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling.

Automatisk säkerhetskopiering

När filerna ligger på internet sköts säkerhetskopieringen av programleverantören. Du kan stryka ytterligare en punkt från din att-göra-lista. Du behöver aldrig mer bränna ut cd-skivor som du stoppar i ett brandsäkert skåp, det har någon annan redan gjort åt dig.

Alltid senaste versionen

Liksom alla bokföringsprogram behövs även webbaserade uppdateras med jämna mellanrum. Det arbetet sköts dock av leverantören och du märker aldrig  något. Du har automatiskt alltid senaste versionen.

Underlättar samarbeten

Eftersom det inte spelar någon roll var man befinner sig kan du enkelt ge bokföringsbyråer och din revisor tillgång till bokföringen. Ni behöver inte längre skicka bokföringsfiler till varandra. Därmed undviker ni risken att någon arbetar med fel version och saker måste göras om. Med webbaserad bokföring har alla alltid tillgång till det senaste.